Najnovšie recenzie zo sekcie Stylingové prípravky
- Cena - kvalita
- Nepohodlny obal ,
Nie je taky dobry ako Mighty Matte 5 ale ucel splni dobre. Pomer cena kvalita OK . Krabickovy obal s vekom nemusi niekomu vyhovovat.
Používam, som s nim spokojná.
- Ešte som nepoužila
- Dobrý
Perfektná vôňa
- Kérastase Curl Manifesto Refresh Absolu je výborný produkt, Objednávam si ho pravidelne. Mám vlnité vlasy, zvlhčuje ich a urobí ešte krajšie vlny.
Produkt je na moje vlasy výborný. Objednávam si ho pravidelne.
Dlhodobe už používam, leno mám dobré skúsenosti s gelom na vlasy.
- dobrá úprava,pekný lesk...
- neskutočne lepivý, po jednom použití nutné umytie vlasov
Príjemná voňa, ľahko sa česali vlasy
perfektne fixuje
Vyborny produkt, ktory pouzivam uz dlhsiu dobu, moje jemne vlasy lepsie drzia uces vdaka nemu, podporuje tvorbu objemu a krasne vonia
- naozaj silná a efektívna fixácia účesu
- stačí malé množstvo
Silno tužiaci gél, ktorý vydrží dlho, lebo je potrebné len malé množstvo na končeky prstov, pri aplikovaní väčšieho množstva vlasy zlepí, trošku vysušuje, na suché vlasy v dlani miešam s trochou balzamu alebo krému
Nishman Hair Styling Spider Wax S2 Tarantula silný vosk na vlasy 150 ml
Pridané: 2. októbra 2024
(naposledy upravené 2. októbra 2024)
Zakúpený v BeautyDEPOT
Na tomto produkte ,wax spider na vodnej báze sa mi veľmi páči hlavne voňa ,efekt produktu a kvality spevnenia vlasov drží a nelepí sa .
je to zábava nielen pre dospelých klientov ale hlavne pre deti tým že sa dá vytvoriť pavučinový efekt ,spokojnosť je na oboch stranách u mna aj klientov .ďakujem
Guma na vlasy, funkcna, manzelka pouziva uz min. 10 rokov
Pre mňa pomerne nenahraditeľná vec . Sprej pouzivam aj ako tužidlo, aj ako lak na vlasy . Vlasy nezlepí ,výborne fixuje , lahko sa daju rozcesať .
produkt poznam. je moj najoblubenejsi. dobre zafixuje uces a dobre sa rozcesapa.
Za mňa v pohode,dobrý produkt.
- Nerobí vlasy mastnými a plní uvedeny účel
Tento lak po použití sa ľahko vyčesáva a vlasy zostávajú nezlepené.
- Perfektná kvalita
- Super vôňa
- Dobre sa nanáša a funguje presne ako má
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »