Najnovšie recenzie zo sekcie Stylingové prípravky
super gél na prešedivelé vlasy
Schwarzkopf Session (Extreme Hold Hairspray) 100 ml
Pridané: 28. septembra 2023
(naposledy upravené 28. septembra 2023)
Zakúpený v Bezvavlasy
Lak mi osobne vyhovuje, je kvalitný, vlasy nelepí, dobre fixuje účes, má šikovné malé balenie
- Ok
- Slabšia fixácia jemných vlasov
- Strieka tam, kde treba. Nerozprašuje naširoko.
- Veľké balenie do ruky.
Lak je výborný. Strieka tam, kde treba, nerozprašuje naširoko. Spevnenie vyhovuje. Akurát malá nevýhoda je, že je veľký do ruky. Ale i na to som si zvykla Kúpiť sa oplatil.
Krasne vonaju vsetky vyrobky
- Svoj efekt splňa
Výrobok zodpovedá popisu , vlasy sú krásne a dobre držia
- Vynikajúco kryje, super aj pre odrasty po farbeni
Moje vlasy ožili, dostali nový objem a lesk. Mám jemné vlasy so sklonom rýchleho mastenia. Nič, celý deň ich mám super a produkt navyše krásne vonia. Som spokojná a odporúčam vyskúšať. Cena produktu je super . Určite doporučujem a určite si znova objednám a skúsim aj niečo nové napríklad šampón alebo nejaký parfém . :)
- Super gel
odporúčam - ochrana vlasov pri častom sušení, praktická aplikácia prípravku, príjemná vôňa
Bohatý objem, pevné vlasy, príjemná vôňa, zloženie, lepšie ako klasické tužidlo
- OSIS je vynikajúci lak na vlasy
L'Oréal Steampod Steam Active Cream krém pre tepelnú úpravu vlasov 150 ml
Pridané: 15. septembra 2023
(naposledy upravené 15. septembra 2023)
Zakúpený v Bezvavlasy
Vlasy sú jemnejšie som spokojna. Určite odporúčam
Wella EIMI Fixing Hairsprays Mistify Me Strong lak na vlasy pre silnú fixáciu 500 ml
Alena
Pridané: 15. septembra 2023
(naposledy upravené 15. septembra 2023)
Zakúpený v Kosmetika-Zdraví.cz
- Tovar prišiel poškodený. Napriek tomu, že bol v krabici zabalený v ochrannej fólii, bol prasknutý vrchnák na laku. Lak nie je možné dobre aplikovať cez poškodený aplikátor na vlasy. Vyteká pomimo. Steká na fľašu a ruky. Zbytočne vyhodené peniaze .
Pasta je uplne ina ako by mala byt, od vone, konzistencie az po pouzitie ako original.
Neviem ci to je skladovanim, zmenov technologie vyroby?
Jemná textúra, nezaťažuje vlasy, prirodzený objem.
- Perfektný
- Vyhovuje
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »