Najnovšie recenzie zo sekcie Stylingové prípravky
- Krásne vonia a oživí vlny tak ako píšu
Vysoká kvalita za nízku cenu. Skúšam len pár dní, ale zatiaľ som veľmi spokojná.
Splňa vždy moje potreby
super kvalita
Hanz de Fuko ClayMation 56 g
Pridané: 18. februára 2024
(naposledy upravené 18. februára 2024)
Zakúpený v Gentleman Store
Najlepší stylingový prípravok na vlasy. Vyskúšal som ich desiatky, najmä od svetoznámych značiek ako sú REUZEL, MORGANS, MISTER POMPADOUR, BY VILAIN, BAXTER OF CALIFORNIA, UPPERCUT DELUXE, SLICK GORILLA, NISHMAN a mnoho ďalších. Samozrejme nie každému môže vyhovovať, no ja som s ním nadmieru spokojný.
- Nevysušuje, má len mierny tužiaci účinok, vlny sú pekné. Po nanesení na suché vlasy je lepšie presušiť je to rýchlejšie. Je to kvalitný výrobok.
- absolútna spokojnosť
- na moje jemné vlasy dokonalé
- má príjemnú konzistenciu
- mám jemné vlasy a s výsledným efektom som nebola celkom spokojná
Dobry vyrobok
vôňa, tuhosť, formovateľnosť
- Ľahke rozčesavanie
- Lesklé vlasy
Vyborný produkt môj obľubenec momentalne krasne sa po ňom rozčesavaju vlasy
Vlasy su krasne leskle
- Kvalitné tužidlo, výborne nahradí penu, ktorá mi nevyhovuje, lebo je lepkavá.
Odporúčam, robí objem vlasom a to bez lepenia, pridáva dokonca lesk a uhládza vlasy.
- ľahký gel na voľné kučery
- možno balenie - zaberá miesto na poličke viac ako keby bol v tube - ale zas - dobre sa naberá
mám jemnejšie vlasy - a tento gel ich krásne vytvaruje, udrží, ale pritom nezaťaží, fakt som spokojná, pre mňa super. pri ťažších vlasoch ale neviem ako by držal, je fakt jemnučký - ale na suchých vlasoch mi drží lepšie. a pekne vonia :-)
- Pomôže to zakryť vyrastajúce milimetrové šediny, produkt je výborný na zahustenie vlasov, ale netreba to preháňať s množstvom, aby to nebolo viditeľné
Vymýva sa, padá na bledé oblečenie
- drží celkom, matný efekt, výhoda BIO produktu, prírodné látky, cena
- záleží od vlasov pre niekoho môže byť top, mne asi treba ešte silnejší
- Vlasy sú uhladené, jemné. Príjemne vonia.
- Lak je veľmi jemný nelepí sa ale drží
Vosk je perfektný není áko ostatné lepkavy je úplne hladký
Dlho som hľadala tento výrobok majú ho len v kaderníctve určite ešte nakupim odporúčam
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »